hits

Best of summer

Hva blir stående igjen i minneboken fra årets sommer? Her er noen designideer som utmerket seg uten å ty til de store gester.

City strandveske

Celine har gitt strandkurven en innovativ touch av typen du ennå ikke kan plukke opp i en sluskete bakgate fra en lokal "designer". Ideen bak sommerkolleksjonen var å lage en garderobe som kunne være med på et års reise. Dermed fikk vi en sesongløs kurv.

Badetøy med nytt humør

 
Når du ikke har lagt inn det antall push- ups du mente var nødvendig for å premieres med en overlegen god følelse i badetøy, kan du i år spille på morsomhetene selv. Moschino kommer onde tunger i forkjøpet.

Ashley Williams kan også hjelpe deg. Postulat med heavy metall- instinkt hører ikke kun hjemme på t- skjorter lenger. Badedrakten er også et utmerket lerret for en gi- f- holdning, og demmer opp for sammenligninger med ideal som sprer dårlig stemning. God lunsj!

Location: Strandbaren


 
Ferierer du ved Middelhavet har du også muligheten til å kle deg opp til en lunsj på en av de mange fancy beach club- ene med egne DJ-er og drinkekart. Her går stilen foran praktisk soltøy som gir minst mulig skille. Dermed en perfekt arena for topper i grenselandet bikinioverdel. De som gjør litt for mye ut av seg til at du hopper til sjøs i de. Men som også er litt i minste laget for en shoppingrunde på byen. 

Om ikke en helt ny sjanger, så i hvert fall en kjærkommen anledning til å handle badetøy med litt mer grandios og pompøs positur:)
Her er det bare å bla gjennom 70 %- stativet med nye ambisjoner!

Designere puster liv i bodyen
 
Det er flere enn Wolford som holder liv i bodyen denne sesongen. Nå fylles massemarkedet opp med et større utvalg, etter at det klassiske danseplagget først og fremst har vært aktualisert av scene- divaer de siste årene. 
F.eks. byr Missoni og Macdonald på kule mønstre og glamour, og det er verdt å minne om at dette er noe for alle straks man styler de med jeans, skjørt, eller kanskje et par treningsbukser? 

Det betyr forøvrig også at å handle en ekstra designbadedrakt ikke er å anse som sløsing, siden silhouetten henger seg på samme konseptet: Beach + After Beach...


It- girl chic: Som ventet kjører Versace after- beach bodydesign etter prinsippet se- og bli sett.

Photo Cred. Vogue.com, Instagram #sommertrender #body #strendveske #trend #mote


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar