hits

Best of summer - 2

                             Jakke- snakkisene

               
Denimjakker og bomberjakker har fått et uendelig repertoir. Hver sesong dukker det opp nye utgaver som parkerer klassikerne på sidelinjen.

Jeg tror ikke lenger at jeg har sett det meste. Blant annet hadde jeg ikke sett noe lignenende som denne varianten fra Alex Mullins aktuelle herrekolleksjon, med spraylakkerte sømlinjer! Hjertet banker alltid litt raskere for menn med stil ♡

                                          
                                             Drapert bomberjakke gjør den mer girlie.

                                         
 Dersom intensjonen er å kunne krysse av flest mulige sesongtrender gjør Alexander Wang det lett for deg: denimjakke + bomber i ett.  

Treningsjakkene

 
Guccis kreative leder, Alessandro Michele, sitter på sitt Roma- kontor omgitt av malerier signert renessanse- kjendisen Rafael. Et passende hovedkvarter for en som har gjort det attraktivt å resirkulere vintage- ideer og ekstravaganse. Treningsjakke med pelsermer og broderi er likevel barn av vår tid;  Her ligger også nøkkelen til Micheles suksess.

Chloé gir en gyldig grunn til å dra frem det bohemske kappeskjørtet nok en gang. Stylet med en ordinær sportsjakke er dette eksempel på en ny look som også er tilgjengelig i alle prisklasser.

Just fur fun?

Lik det eller ei, etterspørselen etter pels har ikke tatt sommerferie.

 
Great minds think alike? Om pels er inne i varmen hos deg eller ei; Det er blondekombinasjoner som gjelder denne årstiden fra italiensk designhold.

Den lille blå fikk dessverre ikke følge med hjem fra Valentino Boutique i København...

Sexy propaganda

                                           
Årets sommerflørt: Paret på jakken fra Hussein chalayan har en sexy flørt, men på finurlig vis er passion underordnet anstendighet når budskapet pryder konservative silhouetter.

Photo Cred. Vogue.com, PRIVAT: Valentino pels, #trend #jakker #sommermote2016 #sexy #trening #mote

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar