hits

Best of summer - 3

Homemade

  
Choker- smykke 2.0. Jeg har sett Gigi, Bella og Kardashian- klanen med et stramt fløyelsbånd rundt halsen siden i fjor, men Dior tar ideen videre denne sesongen. Snarlik hundehalsbånd og høyhalset genser har Dior gjort veldig mye mer ut av 90-talls tilbehøret, på en kunstkole- eksperimentell måte. Det er en første gang for alt, og den hjemmesnekrede smykkekvaliteten har urpremiere i et av verdens mest eksklusive motehus.

Moderne fetisj

 

Bodychain- styling: Bondage har et mainstream- øyeblikk. Kanskje er det boken 50- Shades Of Grey som tok verden på senga og satte metallenker på kartet? Men denne gangen skal det meste overlates til fantasien. Calvin Klein og Vivienne Westwood gjør sommeren frekkere med kroppssmykker som balanserer odinære basic- plagg.

 
Fra McQ Alexander McQueen og Roberto Cavalli finner vi også en vilje til å hverdagsligjøre lenker. Disse har fint lite med erotiske husmorsfantasier og frivillig tortur å gjøre.

Billig bling
 
Er det billigst som er best for tiden? Det spørs om jeg ikke må lete opp buttons- mannen på Karl Johan. Men denne gangen er ikke ordspråket ikke mobb kameraten min og Make love not war. Det som var utdatert er nå oppdatert med en ny generasjons estetikk og statements.

Merk også at Playboy- maskoten, kaninen, blir mektigere når den står på egne ben utenfor Hugh Hefners Mansion. (Pókemon go home).

Latex- looken er definitivt også mindre tacky som jeansmodell. N'est pas?

Mer om ord: http://blackriderfashion.blogg.no/1458564965_hstmoten__med_egne_or.html
Photocred. Vogue.com #buttons #bodychain #choker #smykker #trend #mote

 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar