hits

Julebordsveisen

 
 

Ballets dronning julen 2016 Har du dårlig tid, promille, frisør- skills på nivå med et barn, men ambisjoner om å lage en tidsriktig oppsats i festsesongen? Da er det mye inspirasjon å hente fra modellene som gikk Alexander McQueen- visningen i høst.

Brosjer har ligget brakk siden det var et must å feste de på jakkeslaget. Men denne hårtrenden aktualiserer smykkeskrinet, og inspirerer til å gå amok på Glitter. Glamouren omsettes et sted mellom bling- arrangementet og en hjelpesløs oppsats av tomboy- kvalitet.


 
 
Noen kritikere slakter Dolce & Gabbana når de konsentrerer seg om å tolke sine egne hits og ikke utvider repertoaret, men de var i alle fall tidlig på banen og lanserte hårstylingsideen i fjor vinter.

                                                             

                         Den biritske motepersonligheten, Alexa Chung, viste potensialet til Bvlgari- juveler i oktober i fjor. 

  

                      Miuccia Prada hadde også en finger med i spillet i fjor høst, og Marc Jacobs tok med seg inspirasjonen til årets vårsesong.

          
Konklusjon: Selv én enkel brosje fungerer som en god distraksjonsfaktor for en småstygg oppsats. En mer minimalistisk tilnærming til ideen avverger også tap av blikk- kontakt på bekostning av sveisen.
 

Photo Cred. Vogue.com glamour.com #julebord #frisyre #hårtrend #hårsmykke #brosje #hårsmykker #mote #trend 


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar