Hva skal barnet hete?

Når vi i disse dager feirer et kjært barns bursdag passer det å se litt på hva et navn betyr for image og varemerke. Er du f.eks. en god representant for ditt "varemerke"?                        

Saken er at har du først møtt én ubehagelig, dust, Ove, er navnet død og begravet. Barna dine vil ikke bli oppkalt etter Ove, og hver nye Ove som banker på din dør, har noe å bevise før han slipper inn i varmen.


Emblem og navneskilt hinter om klasse, tilhørighet og status. Konklusjonen farges av betrakterens assosiasjoner og erfaringer. Derfor har du heller ikke 100% kontroll over signaleffektene du sender ut.

Navnet Edward vekker dessverre ikke hjertebank hos meg. Noe som betyr at denne jakken var å regne som uselgbar før den kom i butikk for min del. Hvem "ødela" navnet? Det er kun en å skylde på, og han er av kongelig, britisk hærkomst. Ubevisst har altså denne mannen ødelagt varemerket Edward, tilsyneslatende uten å gjøre noe som helst galt annet enn å oppfylle sine royale plikter. 

Så ubarmhjertelig fungerer dessverre forfengelighetens marked. Her er det ingen nestekjærlighet, kun utseende og karisma som teller. Jeg dermiot, er kanskje tvunget til å ta en vareopptelling av mine verdier. Men Edward kommer uansett ikke til å henge på mine skuldre!

 
Bob er en eksentriker fra de dype skoger. Ungkar og spellmann, og småkriminell. Jack er en dark horse.  En småskummel type i klassen til søsteren min. Men ikke mer skummel enn at hun kunne true han med bank når han gikk for langt. Forsterket av den legendariske Jack the Ripper bader navnskiltet i rosamønstret barokktekstiler og broderier. En herlig sammenblanding av bad boy og feminin- luksus. Performance art?

 
Roy er ingen vinner på sjekkemarkedet. På Tinder skygger jeg unna Omar, men på butikkgulvet hos Miu Miu er det min mann. En x-factor av en udefinert, eksotisk mystikk som jeg tar med meg i hverdagen. That's the name of the game.

Photo Cred. Vogue.com, mytheresa.com, #mote #trend #emblem #navn
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits