hits

Fall Fashion 2017- Part 2

                              Bluser med x- faktor

           
Pussy bow- blusen er ikke helt til å kjenne igjen. Det som vanligvis er et takk for sist føles som et flunkende nytt bekjentskap. Køen av nye bluser blir lang i høst. Noen er vel verdt å vente på.


                           Fløyel- relevans
 
Spol tilbake tre år, da var fløyelsklær identisk med å tilhøre en sær sekt. Nå har det gått opp for de fleste at sluttproduktet kan bli ganske kult når fløyel inngår i miksen av tekstiler. Det er blant annet verdt å merke seg tights- collagen fra Miss Gallagher, og genserkjolen fra Cedric Charlier.

                           Salgsuksessen volanger

 
Det er en åpen- dør-policy i de fleste garderober for påfyll av volanger. Så ikke overraskende finnes det designere som server det kunden vil ha: variasjon.

                                Bustier

                                      
Det er mange eksempler på at nytteverdien til en bustier ligger i å style ytterklær mer attaktive, og har lite å gjøre med kroppskontakt. Undertøysømmer er også på ville veier. Vi har sett de på kjoler og kåper - i høst også på buksedresser. 
 

                         Anorakk med ny mening

  
Blir anorakken den nye hettegenseren? Det handler visst ikke lenger bare om å gå fra hytte til hytte, men å drive gatelangs uten mål og mening.

                               Utringningen

                                           
                                            Nøkkelhullutringning er verdt å merke seg om du vil showcase en håndfull.
                               

                              ​It- smykke
                              
Gvasalia fikk ros for klær og påfunn i sin aktuelle Balencaiga- kolleksjon. Whatever. Lite overgår porselen armebåndene! Diamanter og gull ble plutselig soo last year. Håndmalte porselen armebånd er tradisjonelt made in china, men har ikke blitt distribuert i like hyppige forsendelser som mandarinkrager til fashion hot spots. Onkelen min kom hjem med med kofferten full av slike armebånd fra sitt Kina- besøk en gang i barndommen, og delte generøst ut til alle hunkjønn i familien. HVOR er mine blitt av? Loft, kjeller og barndomshjem: her skal det letes!!
 

Photo Cred. Vogue.com #mote #trend #høstmote2017 #porselenarmebånd #pussybowbluse #anorakk #anorakktrend

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar