En politisk nøytral uniform

Dior- designer Maria Grazia Chiuri debuterte med fekter- jakker i sin første kolleksjon for motehuset. - Jeg elsker at du kan gå inn i en duell uten å drepe, sa hun til The Guardian.

Dessverre går jeg ikke inn i noen av livets dueller med fekterinspirert yttertøy. Da klikker jeg meg heller innpå storsalget hos Ermanno Scervino. 

 

Jeg er ingen storforbruker av uniformsjakker. Stilen forbinder jeg med britiske Indieband, og garden får marsjere forbi uten cravings fra meg. Men når Scervino manner opp sex- appellen med transparente stoffer er jeg sikker i min sak. Denne er verdt halv pris.

                    

Du styler ikke hvite modeller med pastellfargede rastafletter uten å være beredt på å hoppe i skyttergraven. Det fikk som kjent Jacobs erfare. Men uniformjakker er i hvert fall fritt vilt. Her er det bare å forsyne seg, og klippe og lime nye kreative utgaver. Ribbet for fellesidentiteten til musikkorps står vi igjen med brodert tweed med poletter av utvalgte fjær. Chic!

 

Bling- symbolikk: Hengende kjede- detalj på en pilotjakke som har steget i gradene.

 

Drillpike- estetikk og minimalisme kan også være noe å tenke på når vinteren kommer og du skal stikke deg ut i gatebildet.

Photo Cred. Vogue.com #mote #trend #uniform #Scervino #blogg

2 kommentarer

MoKath

24.08.2017 kl.18:10

Den første jakken var stilig.

blackriderfashion

26.08.2017 kl.21:03

MoKath: Absolutt- Det er min favoritt også! Det skulle ikke forundre meg om det kommer noen flere varianter av disse

Skriv en ny kommentar

hits