Alt er det samme. Ingenting er som før

                                
Boblejakker står i kø for å lose deg gjennom en kald vinter, i år som i fjor. Men plutselig ble skaut en del av den planen. 

Disse skautene skal ikke gi deg ly for mannsjåvinister, og skjule din skjønnhet. De skal matche fargen på jakken. Den som ser akkurat ut slik den gjorde på 1980- tallet. 
                             
Stilpoeng: Caps + skaut trumfer Guccis strikkede "badehette", spør du meg. Streetstyling av maxi- kjolen planter føttene på jorda.

                         

                       Current mood: Dronning Elizabeth:


                                 
"Prippen overload " forlot Europa i det forrige århundre. Men skaut og klassisk vattert parkas symboliserer tradisjoner.

Det er en økende design- interesse i andre religiøse symboler. Spesielt hijab, som nå fremstår som noe som er unntaksvis kult, bl.a. ved hjelp av Yeezy og Max Mara.
                  
Flere styler catwalk- modellene i hijab. Bakgrunnen for dette ligger i økende demografi av muslimer i Europa. Bak komplimentet ligger inspirasjon, inkludering og økonomiske motiver.

Hver sesong tviholder vi på tradisjonelle klassiske kåpemodeller, men nå åpner altså Vesten opp for tilbehør av en annen verden. Alt er det samme. Men ingenting er som før i stileksporten av symbolsk religiøst tilbehør.

Photo Cred. Vogue.com #blogg #trend #mote #skaut #hijab #maxmara #balenciaga #fall2017 #caps #boblejakke #styling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits