hits

Horestøvletter #Metoo

                        

          Den som venter på at røde lårhøye støvletter skal ankomme nærbutikken, vil mest sannsynlig gå tomhendt hjem på denne siden av jul.

                     

Kolleksjonene og motereportasjene forsetter å fortelle en historie som ikke gjenspeiler seg i gatebildet. Er det bare liv laga for røde horestøvletter på instagram? Det bør det ikke være tilfellet. Det er nemlig flere gode grunner til å inkludere et par ekstraordinære horestøvletter inn i livet ditt.

 

             

Lårhøye støvletter kan brukes til mye mer enn å lokke til seg uønsket oppmerksomhet. De fornyer sportstilen og klassiske frititidsklær. 

 

                                               

                                             Støvlettene gir også nye referanser til blomstermønstrede skinny jeans.

 

                    

                     

Røde horestøvletter spiller godt på lag med romantiske og gammelmodige skjørtelengder. Støvlettene temmer det pertentlige. Det er ikke alltid like barn leker best.

 

           

                                                     Stylingstipset fra Fendi er gjennomsiktig rødt på rødt. 

 

  

  

Utvalget blir mer variert sesong for sesong. Paljetter, metall, og skjæring som minner om cowboystøvler (House of Holland) utvikler konseptet. 

 

 

Som regel produseres catwalk- trender av kjedebutikkene lenge før sesongen sparkes i gang. Men hvite horestøvletter lar også vente på seg. Selv om alarmen begynte å ringe for mange sesonger siden. Det er dumt, for som vi ser kan hvite skinnstøvletter gjøre mye med gul nervøs fløyel:)

 

                                                   

 

Vi kommer fra naturen. Der går du i flokk, hvis ikke bli du et lett bytte. Lårhøyt har fortsatt tung assosiasjon til happy ending, men når vi er mange nok som tar støvletter til nye høyder, blir det ikke like lett å beskylde deg for å være ute i et annet ærend enn stil. Foreløpig kreves det en Lara Croft for å leke mote, så kryss fingrene for at flere oppdager stylingspotensialet.

 

 

                    Kanskje må gutta selv på banen? Har horestøvletter også potensiale som unisex- objekt?

Photo Cred. Vogue.com instagram #mote #trend #horestøvletter #bryanboy #lårhøyestøvletter #støvletter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar