hits

Luksusideer i siste liten

Hva kjøper du til en som har alt, og som i tillegg har rådyr smak?  Et par dager før jul er det på tide å få ekspressfart på ekspress- sendingene. Her er noen ideer:

                            

Serveringsbrett fra Gucci, for den som liker å leve ut Gucci- livsstilen til det fulle. Og det virker det som om det er mange som ønsker i.o.m. at Gucci er et av de mest etterspurte designmerkene for tiden.

 

                        

Når vi først er inne på interiør. Hva med en tapetrull i samme mønster som høst- og vinterkolleksjonen? Gjennomført får en ny dimensjon når silkeskjerfet matcher veggen.

                                                   

                                                                   Diamantprintet pute fra Henzel Studio.

 

                           Lounging - All day, every day

 

 

Juledagene er høytid for lounge- antrekk. Det holder ikke å spise kaviar og se på Donald Duck og vennene hans i joggebukse med knær, med familie og fiffen på besøk. Pysjamas- jumpsuit er det siste på markedet innen eksklusivt nattøy som er designet som fritidsantrekk.

 

                                                    

                                               Pysjamasbukser med palazzoben og innfelte blonder er også aktuelt nå.  

 

                

Hettegenser og tracksuits er trender med stigende inflasjon. Det gjelder å gjøre valg som skiller deg fra massen. Greske pynteborder fra Louis Vuitton, og Aaltos hettegenser med trenchkåpe- detaljer er et par slike eksempler.

 

                                          

                   College- genser med fyrverkerimønster er bra timing, og perfekt antrekk for hotellfrokost i disse dager da 2017s dager snart er talte.

 

                                   Creme de la Creme...

 .    

Hermés- klubben utvider stadig medlemsmassen, noe som dessverre vanner ut statusen. Hvis du har råd til å la Mohamed Hadid male en personlig bestilling er det måten å omsette suksess i statussymbol nå. Special edition- vesker med en vekt priset i gull, likeså.

Photo Cred. Vogue.com #luksus #julegaver #lounge #pysjamasbukser #palazzobukser #street #fyrverkeri #Gucci #jumpsuit #buksedress

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar