hits

Turban for de små anledninger

                                                       

Årets sommerkolleksjoner har orkesterplass til kreative hodeplagg. Turbanen kan tydeligvis knyttes på 1001 måter, og er for de små og store anledninger. At hodeplagget også er sterkt assosiert med overklasse-damer og filmstjerner, gjør at du slipper unna appropriasjonsanklager. Det er i tilfellet snakk om et kulturelt ran av glamorøse jettsettere, som har lagt igjen uforglemmelige estetiske fotspor i motehistorien.

 

  

         

                     

             Spesielt Marc Jacobs-kolleksjonen er en studie i ulike knyteteknikker som inspirerer til å ikke slå ut håret i sommer.

 

          

Elegante turbaner er gjerne et må- ha tilbehør på eksotiske ferier, men flere eksperimenterer nå med å bruke klassikeren som en x- faktor i hverdagen. Stylingskombinasjonen med pannebånd fra Gary Graham går ikke ubemerket hen.  

 

                                                   

                                                                         Sommerhilsen fra La La- land.

                                                   

Solen farger bleket hår alarmerende tørt, og brunetter som er riktig uheldig fra naturens side får et ukledelig gulskjær. Alliansen er soleklar. 

 

                                              

Turbanen har en medfødt eleganse, og ser aldri ut som noe du tilfeldigvis slang på hodet. Saint Laurent tar med seg stilen inn i høstmørket i samspill med pelsøreringer. Fornyelsen ligger ofte i å stokke om på sesongsymboler.

                         Annet hatte-buzz:

  

Det er lenge siden hatt var like vanlig som å ta på seg jakken før du gikk ut døra. Hvis oppmerksomhet ikke er din "cup of tea" er det kanskje nettopp det siste du gjør. Designerne derimot, tenker nå ofte hodeplagg først, ser det ut som,.

Ned trappene hos Alexandre Vauthier kommer noe nytt som snakker fransk med marokkansk aksent. Alt kler den smukke, og det som kler Bella Hadid pleier også å kle H&M- kunder verden over.

 

                                            

                    Kronen på verket er hodesmykket fra Guccis høstkolleksjon som stiller de andre turbanene i skyggen.

Photo Credits: Vogue.com #turban #hatt #hodeplagg #trend #mote #Gucci #hodesmykke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar