hits

6 tights, takk!

For kort tid siden betydde tights bare at du hadde en dårlig dag. Prikken over i'en i et praktisk antrekk uten inspirasjon og ambisjon.

Vent litt, før du avskriver tightsen som en lettvint løsning. Nå har vi fått flere valgmuligheter, med medium til large eleganse som resultat. 

                  

Dolce & Gabbana gjør sitt for å gi "lange underbukser" et nytt ansikt. Et velskapt barn av blondestrømper, treningstights, og undertøy.

 

                                 

Midnattssol? Balenciaga- sjefen gjør det ikke lett for konservative å melde seg på siste nytt. Men der ligner han opphavsmannen av merket på en prikk. Balenciaga- kunden er i essens avantgarde, og på søken etter noe hun ikke finner hos Dior og Chanel. For tiden er dette tights- støvletter med vindu til urørt natur. 

 

                                                          

Ingen grunn til å handle svart på autopilot når halvmåne- mønstrede tights løfter antrekket til nye høyder. Marine Serre er en del av den nye vinen i fransk design, og kan et og annet om chic street stil. Merk forøvrig at hun hadde flagget til Tyrkia og gamle Sovjet- Unionen i bevisstheten da hun tegnet halvmåner. Det er undercover politisk, med referanse til migrasjon, nasjonal identitet, og et Europa i rask endring. Eksplosivt, med andre ord.

 

                                                          

Det er lenge siden hip hop tok førsteplassen foran rocken som populærmusikk. Sjakkmønster har forgreninger til stilbildet, og er som musikken, ingen veggpryd.

 

                                             

Underlinjen til Versace har vært infisert av unge britiske designtalent gjennom mange år. De må ha holdt på tradisjonen. Logoer er for tiden power of youth.

 

 

                        Korsettsnøredetaljer passer bra til tights som ikke lenger appellerer til aktivitetsdelen av hjernen.

 

                                                         

Stylingen fra nylig reetablerte Hillier Bartley er også verdt å legge merke til: Ideen med halvt tights/ halvt strømper er kreativ tenkt, på studentbudsjettaktig vis. Stylet som en sommervikar som er alene på kontoret i ferien med hele lokalet til sin disposisjon. Sommertemperatur: Badstue. Stay strong, på en ulydig måte.

Photo Cred. Vogue.com #tights #marineserre #midnattsol #trend #mote 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar