hits

Nytt under solen

Sesongoppsummering

Hva står igjen som unikt for nettopp årets sommer? Bortsett fra at russen reiste til Kos for å sloss, og syden plutselig banket på balkongdøren, og ble værende i over tre måneder?

Her er noen moteminner i form av eksentriske ideer, og nye sesong- bekjentskap:

                                                

Årets sommer fikk datostempel av flere designere. Et fremtidig samleobjekt?  Det blir i alle fall ingen misforståelser i vintage- butikken. Det blir heller ikke mulig for betjeningen å lure usolgte varer tilbake på stativet til fullpris, og påstå at plagget er flunkende nytt neste sesong. 

                                           

T- shirts som souvernir. Det er sjelden herrekolleksjoner får stor medieoppmerksomhet. Et unntak ble gjort for Virgil Ablohs første Louis Vuitton presentasjon i juni. En milepæl i Ablohs karriere, og et uforglemmelig øyeblikk spart i t- skjorte design.

 

  

Dette var sommeren it- vesker fikk overtrekk for å beskytte mot regn og blomsterstøv. En eksentrisk, men praktisk idé, da tyve tusen på skulderrem ikke er en vanntett hobby.

                           

Designere leser kanskje også om økende kriminalstatistikker? Ingen dum idé å kamuflere Chanel 2.55 når du skal ta siste banen hjem på lett ustøe ben, og gå gjennom folketomme feriegater der hver skygge fortoner seg som en truende yrkeskriminell.

 

  

Topper med en lang detalj er en slags tomboy- tolkning av kleskoden skjørt/kjole, og har potensiale til å inspirere langt flere enn den faktisk gjorde. Jeg tar med meg ideen videre. Gjerne i kombinasjon med tights.

                                                             

Ankelstøvletter og sommerkjole er en god match. I år fikk vi et eksemplar med sesongriktig kurv-hæl i eksklusivt opplag.

 

 

                        

Konseptet "blondekjole" er en selvskreven gjest i godt lag. Valentino gjorde blonder til en del av noe større enn seg selv, og blandet inn en overdose mønster. Det ble et vellykket fargerikt felleskap.

     

                      

       

Feriemodus betyr langsom gange for de fleste. Spørsmålet er om det går langsomt nok til å ikke snuble i nye "langhårede" sko? Det er mulig dette kun er et pop- up- øyeblikk som forsvinner like fort som det kom. Det var uansett et morsomt bekjentskap.

Photo Cred: Vogue.com #summer2018 #sommer2018 #moteminner #kurvhæl #datostempel #trend #mote

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar