hits

Nytt under solen

Sesongoppsummering- Del 2

                                                   

Note to myself: Jeg skal spare ideen fra risikotaker og perfeksjonist Beyoncé til neste sommer, og lage en midtsommerkrans større og frodigere enn alle andre. Forøvrig handlet årets sommer om make an effort, på flere måter.

 

                  For å få en uforglemmelig sommer gjaldt det å velge badetøy ut i fra helt nye kriterier. Vann var ikke en av dem.

                         

Badedrakten byttet miljø. Den var ikke designet for å dykke ned til havbunnen lete etter skjell - not gonna happen. Mange design var myntet på den type dolce vita vi finner på beach clubs, hotell lounger og pool party, der det eneste som er vått er i glasset. Tross alt, er det ikke nettopp eskapisme mange av oss søker i en lengre jobbpause?

         

                                                                        Du kunne ikke pakke for få skift.

          

             

                                                      

Allmuen fikk offisielt fått sansen for trofékone- badetøy, som vi før bare kunne lese om i dailymail.com. Det betydde cutouts, baggy passformer og draperinger stil forveksling lik topper. I skyggen av solen fant du en fløyel- bikini med intoleranse for solkrem og svette.

 

 

En praktisk side er at bikinitoppen med volangdetaljer også er pyntet nok til å bli med i fint middagsselskap, om du har et elegant maxiskjørt. Tidsånden er å ikke respektere de tradisjonelle brukskodene, og der leverer en overflod av badetøy- designere.

 

            

  Designspenner; en kategori med økende popularitet og stive priser. En hårstyling som går hånd i hånd med badetøy- lounging. Du vil ikke bade Gucci i klor.

 

                       

Laurence Dacade har bl.a. designet sko for Chanel, og innfrir forventningene som straks lenkes til en slik CV. For sitt eget merke introduserte hun en idé jeg ikke har sett før, som er bemerkelsesverdig men ikke prangende: Kilehæl med tredimensjonale sommerfugler og broderi. Hvitt på hvitt. 

Photo Cred. Vogue.com #mote #trend #sommer2018 #badetøy #bademote 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar