hits

Sesongoppsummering del 3

  Refleksjoner om sommerens designtrender                                

                                                    

Tidlig på vårparten merket jeg meg flere sponsede bloggere promotere klokke med klokkerem. Ja, lykke til med den jobben, liksom. Skjønte ikke alt buzz over armebåndsur med Bjørklund- katalogutseende, bortsett fra at money talks, selvfølgelig. Først i sommer så jeg at Gucci også har kommet på banen med det nylig utdaterte uret. Linken til det hypede motehusets luksuskultur gir bedre prognoser for popularitet. Kanskje klokker ikke har gått helt ut av tiden likevel?

 

                                           

 Fellesferien pågår ennå for fullt i Sør- Europa. For å danse fletta av Saint Tropez trengs en jumpsuit med paljetter fra Peter Dundas. 

 

                                           

I år fikk de klassiske Fedora-hattene nye farger og pom pom- pynt. De aller fineste designene finner du kanskje i Cartagena, Colombia. Inspirasjon: Siste sesong av Real Housewives of New York City. Episode 15-17 ...Tro meg, utvalget er nesten verdt en tur- retur i seg selv.

 

       

Kilehæl, espadrillo- style, er en annen sesongklassiker det er vanskelig å komme utenom. Erfaring har lært meg at kilehæler av nyhetsverdi finnes først og fremst hos de største designere. Jeg kan spare meg for bryet med å lete opp de lokale skobutikker på destinasjon: Spain, til tross for at guidebøkene insisterer på å stikke innom. Tidsriktige oppgraderinger trumfer tradisjon. Jimmy Choo er mer pålitelig der. En forandring light dekte årets behov.

 

                                       

                       Et tysk merke gjorde det mer attraktiv med "kjøpe- skjell". Du finner ikke swarowskii krystaller på havbunnen, da må du online.

 

            

En svale gjør ingen sommer. Det trengs bl.a. et utvalg kjoler. Helst noen som ikke er prikk lik fjorårets. Jeg er en tilhenger av sommerkjoler jeg kan pakke ut året etter med et smil om munnen. Balenciaga er en slik kandidat. Logomønster i kombinasjon  med blomster var en ny palett. 

 

 

Sportsinspirerte minikjoler går det mange av på dusinet. Det betyr gjerne glidelås og striper- ofte i kombinasjon med klassiske kjoledetaljer som draperinger og blomstermønstre. Chloé og Gucci leverte kjoler som identifiserte seg med begge kategorier.

Photo Cred. Vogue.com #mote #trend Sommeren2018 #klokke #kjoler #buksedress #paljetter #fedora

 

 

 

 

 


                             

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar